vineri, 29 martie, 2024

EXCLUSIV: Luptatorul MMA implicat in scandalul de la barul Galamar, retinut pentru 24 de ore

Distribuie:

Publicat:

Unul dintre protagonistii implicati in bataia dintr-un bar de la iesirea din Barlad, din luna decembrie 2016, a fost retinut astazi dimineata si s-a emis pe numele sau o ordonanta de retinere pentru 24 de ore. Ionut Brostic este acuzat de patru infractiuni si va fi prezentat joi cu propunerea de arestare preventiva.

In noaptea de 22 spre 23 decembrie 2016, intr-un bar de la iesirea din oras, a izbucnit un conflict spontan intre trei barbati din localitatea Zorleni si cativa din Barlad, acestia din urma fiind cunoscuti ca practicanti de arte martiale. In urma incaierarii, cei trei barbati din Zorleni sustin ca au fost agresati si au depus plangeri la politie.

In cursul diminetii de 1 februarie 2017, Ionut Brostic s-a prezentat impreuna cu avocatul sau la sediul politiei municipale din Barlad unde a fost audiat si ulterior s-a emis pe numele sau o ordonanta de retinere pentru 24 de ore.

Cel mai probabil el va fi prezentat pe 2 februarie a.c. in fata magistratilor de la Judecatoria Barlad cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. El este acuzat de trei infractiuni de lovire si alte violente, plus o acuzatie de tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere.
Vom reveni cu amanunte in cursul zilei de 2 februarie 2017.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img