joi, 28 martie, 2024

PRESEDINTELE CJ VASLUI NU ESTE IMPRESIONAT DE 100.000 de ragalii !

Distribuie:

Publicat:

Limbaj suburban caracteristic baronului PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu.  Acesta considera utila convocarea Comitetului Executiv al partidului, avand in vedere situatia tensionata din tara. Buzatu dezaproba actiunile participantilor la manifestatii, coordonate, in opinia sa, de „indivizi care se ascund in dosul retelelor de comunicare” si de „cativa antrenori din institutiile de represiune caracteristice statului capitalist”.

„Ideea de a dezbate cateva aspecte legate de situatia actuala este una foarte buna. Spre deosebire de presedintele Liviu Dragnea, eu fac parte din aripa talibana a PSD si nu ma intereseaza nici macar 100.000 de ragalii adunate de undeva. Mi-a fost foarte usor sa-i recunosc dupa ragetele pe care le scot si am inteles ca este o factiune ultrareactionara care habar nu are de comportamentul democratic si de valorile umanitare. Sunt indivizi care se ascund in dosul anonimatului retelelor de comunicare si, dupa parea mea, si cativa «antrenori» din institutiile de represiune caracteristice statului capitalist”, a declarat, joi, pentru News.ro, presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Liderul social-democratilor vasluieni a afirmat ca el va sustine in partid ideea mentinerii actualului guvern, care „sa aiba taria sa reziste tuturor manipularilor”.

„Eu sper ca guvernul popular, care s-a instalat dupa alegerile din 11 decembrie, sa aiba taria sa reziste tuturor manipularilor pentru ca o abdicare in acest moment va da castig, si aici utilizez o expresie care nu-mi apartine mie, ci unui scriitor american prestigios, imbecililor”, a conchis Buzatu. Conform dictionarului explicativ al limbii romane RAGALÍE, ragalii, s. f. (Reg.): Ingramadire de radacini noduroase de plante sau de arbori pe malul apelor curgatoare, care serveste ca ascunzatoare pentru pesti; p. gener. ingramadire de lemne, busteni, crengi etc. aduse de apa si oprite la cotitura unei ape curgatoare, formand un fel de stavilar. ♦ Radacina iesita din pamant a unui copac doborat de vant.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img