joi, 28 martie, 2024

O senatoare PSD Vaslui o ironizeaza pe Simona Halep: „ Pot sa nu sar in sus de bucurie ca…”

Distribuie:

Publicat:

Pare greu de crezut dar sunt si persoane care nu se bucura de succesul Simonei Halep  si de faptul ca România a ținut prima pagina a ziarelor la capitolul “ așa da”. Si este vorba de o performanța sportiva cu care ne ne-am mai laudat de pe vremea lui Nastase, Ilie. Senatoarea PSD de Vaslui, Gabriela  Cretu a postat pe profilul acesteia un mesaj care a fost sancționat imediat de internauți.

“ Pot să nu sar în sus de bucurie că e Simona Halep numărul 1 într-un sport în care se învârt mulți bani?! Prefer să mă gândesc la ce-o fi în sufletul Larisei Iordache, cotată cu cele mai mari șanse la titlul mondial, și care stă într-un pat de spital din Montreal, nu pe podium…
Cât talent, câtă muncă și cât ghinion, draga de ea…
Și cât de nerecunoscători suntem noi cu cel care nu câștigă… Probabil că acum ar fi fost cazul să arătăm că ne pasă” a scris social-democrata.                               

  “ Gândire și abordare comunistă. Și mai ales total neproductiva. Un fel de educație prin comparație.

Dacă ai 2 copii, iar unul dintre ei ia locul 1 la Olimpiada internațională de chimie, iar celălalt are ghinion și scapă avionul, deși era și el la Olimpiada internațională de fizică… Tu ce faci întâi?” o întreaba un internaut.

Un alt utilizator ii scrie “ Pe cat e de penibila pe atat de ” nefericita ” e aceasta postare !                    Poti fi fericita pentru o reusita istorica a sportului romanesc , la care voi parlamentarii nu ati contribuit cu NIMIC , si poti arata si compasiune pentru drama unui alt mare sportiv !”. Replica senatoarei de Vaslui nu a întârziat sa apara . Nu va gândiți la scuze sau păreri de rau. Vinovați de faptul ca mesajul nu a fost înțeles cum trebuie sunt tot cititorii.

 “ Dar cine neagă performanța!? Cei care nu inteleg postarea se pot abtine a comenta.Fiecare isi traieste propriile sentimente. Dacă e capabil sa le aibă” a punctat aceasta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img