vineri, 29 martie, 2024

UPDATE: Angajat R.A.R. Vaslui, prins baut la volan. Individul a fost agresiv cu politistii – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Un angajat al Registrului Auto Roman (R.A.R.) – filiala Vaslui s-a dat in spectacol joi, 12 octombrie, in fata Sectiei Politie Husi. Vasluianul ROBERT STOIAN, angajat R.A.R. Vaslui, a fost depistat de politisti beat in trafic, asta in urma unui apel la numarul unic de urgenta 112. Individul a sustras cheile unui autoturism de la o tanara huseanca. In momentul in care a fost oprit in trafic, politistii au constatat ca inginerul RAR Robert Stoian emana halena alcoolica. A fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,58 mg/l in aerul expirat. Dupa ce a fost dus la Sectia de Politie Husi, individul, aflat intr-o stare avansata de ebrietate, a inceput sa se dea in spectacol, amenintand agentii rutieri si chiar bruscandu-i. O echipa de jandarmi a intervenit, l-a imobilizat pe individ si i-a pus catusele. In tot acest timp, inginerul Robert Stoian adresa injurii si amenintari organelor de ancheta.
Si la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Husi, unde a fost dus pentru prelevarea probelor biologice, individul a avut o atitudine superioara si a folosit un vocabular abject.

Politistii huseni au deschis un dosar penal pentru doua infractiuni: furt si conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma cu doar cateva zile, o huseanca a depus o plangere impotriva aceluiasi individ, ea reclamand faptul ca Robert Stoian i-ar fi distrus oglinzile de la autoturism.

STIREA INITIALA : Incredibil, dar adevarat! Robert STOIAN, angajat RAR Vaslui, a fost depistat conducand autoturismul de serviciu, desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Potrivit surselor noastre, individul avea o alcoolemie de 0,58 mg/l in aerul respirat. Robert Stoian a facut scandal in fata Sectiei de Politie Husi, amenintandu-i pe politisti.VOM REVENI CU DETALII.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img