joi, 28 martie, 2024

CUTREMURATOR! Calinic, cel mai iubit calugar al lacasului de cult, a murit dupa ce ar fi fost batut in mod sistematic de staretul manastirii. “Il batea extrem de des pentru ca trebuia sa adune sume de bani impuse”

Distribuie:

Publicat:

CUTREMURATOR! Calinic, cel mai iubit calugar al lacasului de cult, a murit dupa ce ar fi fost batut in mod sistematic de staretul manastirii. "Il batea extrem de des pentru ca trebuia sa adune sume de bani impuse". Manastirea Sfantului Apostol Andrei a fost transformata intr-un loc din infern, iar despre lucrurile care s-au facut acolo au vorbit chiar martorii.

Un loc bisericesc, unde ar trebui sa domine credinta a fost unul din locatiile unde bataia era la ordinea de zi!

Martorii spun ca au vazut si cunosc faptul ca unul din calugarii manastirii, Calinic, a fost ucis in bataile staretului. Acest lucru nu este o noutate sau o greseala, ci bataile au avut loc in mod sistematic. Nu va vine a crede, insa o echipa de jurnalisti au deschis o ancheta, care a durat mai mult de 120 de zile, iar pentru a fi cat mai siguri de informatiile obtinute de catre acestia, ei au folosit si camere ascunse. In perioada anchetei, echipa a primit si marturiile a doi preoti din aceasta manastire, care au declarat ca principalul motiv al staretului, Cosma Mitu, este banii. Iar bataile sale erau din cauza unor sume de bani pe care Calinic trebuia sa le stranga. Fiind si econom al manastirii, Calinic era impus de catre superiori sa stranga anumite sume de bani, foarte mari, din partea persoanelor ce paseau poarta bisericii, spunandu-le ca acesti bani se colecteaza in numele Domnului. Blandetea de care a dat dovada Calinic, pe parcursul vietii sale nu i-au permis sa se razbune pe acesti oameni fara suflet! El a suferit si a inghitit in interior toata durerea din bataia primita!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img