joi, 28 martie, 2024

BARLAD: In centru copacei, in cartiere inoti in noroi – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Barladul, un orasel curat si cochet la prima vedere dar care isi dezvaluie o noua personalitate in cartierele care se afla la o “ aruncatura de bat” de centru. Locuitorii care stau in acele zone au ajuns la capatul rabdarii- au asteptat ani de zile minunea numita canalizare dar acum infrunta de cateva luni cosmarul ce ii urmeaza acestei etape: noroi, strazi care arata ca dupa bombardament si lucrari care merg cu viteza melcului.

Rubrica meteo este cea mai urmarita din cadrul programului de stiri pentru a apela la “ inegalabilele” si pretioasele cizme de cauciuc. Daca adultii s-au impacat cu aceasta idee si primesc mesajele transmise de edilul sef Boros in cadrul conferintelor de presa ca “ lucrarile sint in grafic, ca firma care executa aceste operatiuni este foarte serioasa”, copii sunt cei care nu inteleg aceasta realitate dureroasa. Daca acasa au posibilitatea sa calatoreasca in jurul lumii si sa afle ce se intampla la altii, de ce atunci cand ies din curte trebuie sa faca echilibristica pe borduri ( in cazul fericit) pentru a ajunge curati la scoala?

Un oras cu pretentii europene impartit in doua: o parte cu flori si copacei si de cealalta parte noroi, strazi ciuruite sau invadate de caini.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img