sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Viacons Rutier Husi a reprezentat cu mandrie judetul Vaslui la Congresul National de Drumuri si Poduri din Romania – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

In weekend-ul ce tocmai a trecut, in municipiul Iasi s-a desfasurat cel de-al XV-lea Congres National de Drumuri si Poduri din Romania. Judetul Vaslui a fost reprezentat cu succes de catre firma huseana VIACONS RUTIER Husi. Drumarii huseni se pot mandri cu un portofoliu consistent in materie de lucrari efectuate la nivelul infrastructurii rutiere desfasurate in localitati, comune ori municipii.

 

“Participarea societatii noastre la Congresul National de Drumuri, editia a XV a este o onoare si un punct important in activitatea si portofoliul nostru. Si poate nu intamplator, in anul centenarului ne intoarcem in Iasi, ca specialisti, ingineri drumari, scoliti in frumosul oras, drag noua tuturor. Si cred ca nu gresesc daca spun ca participarea la acest congres nu poate decat sa confirme criteriile dupa care ne desfasuram activitatea: profesionalism, implicare, stabilitate , onestitate si perseverenta. “ declara echipa Viacons Rutier Husi pentru bzv.ro

 

Evenimentul organizat de Asociatia Profesionala de Drumuri si Poduri (APDP) din Romania a reusit performanta de a reuni sute de invitati din toata tara si s-a desfasurat sub egida „Un pas pentru drumuri sustenabile”. Din cadrul comitetului de organizare facand parte membri din conducerea APDP, ai CNAIR si DRDP Iasi (conf. dr. ing. Valentin Anton – presedinte APDP Romania, ing. Narcis Stefan Neaga, director general al CNAIR, ing. Ovidiu Mugurel Laicu – director general regional al DRDP Iasi), alaturi de nume importante din mediul academic si administrativ iesean.

 

„Suntem mandri ca Iasul gazduieste pentru a treia oara in istorie Congresul National de Drumuri si Poduri, o manifestare de traditie pentru breasla noastra, a drumarilor. Credem ca nu intamplator Iasul a fost ales din nou drept gazda acestui eveniment de marca, in conditiile in Universitatea Gh. Asachi este un reper national in ceea ce priveste invatamantul tehnic din Romania si o pepiniera importanta de specialisti in drumuri si poduri, atat pentru DRDP Iasi, cat si pentru companiile private din regiune si nu numai. Totodata, pentru cine nu stie, in 2019 vom sarbatori Centenarul nostru, al drumarilor Moldovei, pe 15 ianuarie implinindu-se un secol de traditie si de activitate neintrerupta pentru DRDP Iasi”, a declarat ing. Ovidiu Mugurel Laicu, director general regional al DRDP Iasi si vicepresedinte in cadrul Comitetului de organizare al Congresului National de Drumuri si Poduri din Romania.

 

Congresul a fost organizat pe sectiuni pentru prezentarea lucrarilor si a pus la dispozitia participantilor interesati spatii destinate pentru expunerea de materiale, echipamente si utilaje utilizate in domeniul rutier. Printre temele strategice au fost dezbatute in cadrul celor patru zile de congres se numara „Infrastructura rutiera sustenabila”, „Intretinerea si exploatarea infrastructurii rutiere”, „Mobilitate, trafic si siguranta rutiera” sau „Mediu si schimbari climatice”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img