joi, 28 martie, 2024

Judetul Vaslui, locul doi pe tara la Olimpiada de Informatica

Distribuie:

Publicat:

Noua elevi din judetul Vaslui s-au prezentat la Olimpiada Nationala de Informatica, desfasurata anul acesta la Craiova, de unde s-au intors cu opt medalii dar si cu doua calificari in lotul national.
Doua medalii de aur, patru de argint si doua de bronz au adus acasa, micii informaticieni.

“Campionul”, care s-a clasat pe locul doi la clasa a XI-a, este Andrei Chiriac de la Liceul “Stefan Procopiu”, sub indrumarea profesorilor Dan Pracsiu, Andrei Grigorean si Carmen Bardita. Rezultatul obtinut il trimite pe Andrei automat in lotul national care va reprezenta Romania la olimpiada internationala de informatica.
Si Catalin Iulian Ciocan, elev de clasa a X-a la Liceul “Emil Racovita”, indrumat de Dan Pracsiu, a adus medalia de aur la Vaslui, iesind pe locul noua la nivel national.

Andrei Popa, de la Liceul “Mihail Kogalniceanu” (LMK) Vaslui, pregatit de profesorii Nicu Vlad si Andrei Grigorean, a luat locul cinci la clasa a XI-a, pentru care a primit medalia de argint. Andrei Popa s-a clasat pe primul loc la barajul pentru calificarea in lotul national.

Medalii de argint au mai obtinut si elevii Sebastian Istrate, pregatit de profesorul Nicu Vlad, Radu Stefan Durlesteanu si Stefan Tudor Zaharia, indrumati de profesoara Florica Ciurescu, toti elevi in cadrul LMK. Andrei Alexandru Craiu (LER), pregatit de profesorul Dan Pracsiu, a obtinut medalia de bronz. Tot bronz a primit si Antonio Ganea, de la Colegiul National “Gheorghe Rosca Codreanu” din Barlad, indrumat de profesorul Vlad Giurcanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img