marți, 16 aprilie, 2024

Se stiu numele a cinci ispite de la Insula Iubirii. Emisiunea de la Antena 1 se apropie de start

Distribuie:

Publicat:

Antena 1 a dezvaluit numele a cinci ispite care vor fi prezente in noul sezon Insula Iubirii. Primele doua au fost deja stiute inca din finele editiei precedente: Ionut Gojman, fost participant si Mircea. Parte din ispitele feminine este Nico, cea care se afla deja pentru a 3-a oara in rolul seductiei. „ „Salutare. Vreau sa va multumesc tuturor pentru implicare si determinare sau chiar pierdere de timp. In cateva ore, o zi, am ajuns top search pe Google, top search pe Youtube, top search pe Instagram si Facebook” , a spus Gojman, cel care a trecut de la statutul de fost concurent, la cel de ispita.

S-au dezvaluit cinci din cele 12 ispite de la Insula Iubirii

Antena 1 a dezvaluit cinci din cele 12 ispite care vor fi prezente in sezonul nou al emisiunii Insula Iubirii. Adrian Savin este unul din cei ce vor incerca sa demonstreze cuplurilor venite in Thailanda ca se iubesc.

De asemenea, Irina, tanara care aproape ca reusise sa il ademeneasca pe Iulian in mrejele sale, va incerca din nou sa joace jocul puternic al ispitirii. Noul sezon este extrem de asteptat, astfel ca toate editiile de pana acum i-au tinut cu sufletul la gura pe cei din spatele televizoarelor.

Ionut Gojman, concurent in editia trecuta ispita in sezonul nou

”Sper sa nu ajungeti sa imi cereti bani pentru aceasta publicitate. „Asumati-va”, fie ea pozitiva, fie ea negativa, fie frustranta. Asta, la fiecare in functie de consimtamantul liber exprimat, sper sa mentineti ritmul, iar cand nu mai faceti fata, va ajut cu drag. Toate cele bune va doresc”, este mesajul transmis de Gojman. Prezentatorul show-ului a facut publice detalii despre inceperea noului sezon. Potrivit informatiilor de pe o retea de socializare a acestuia, moderatorul a fost plecat in Thailanda, pentru filmarile emisiunii, de la inceputul lunii februarie pana la finele unii martie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img