joi, 28 martie, 2024

Ministerul Educatiei are o noua structura organizatorica

Distribuie:

Publicat:

Guvernul a aprobat, miercuri, o noua structura organizatorica pentru Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, informeaza un comunicat al Executivului.

Sursa citata precizeaza ca au fost infiintate noi structuri specializate, precum Directia pentru Incluziune Sociala si Parteneriate Educationale, Unitatea pentru tehnologia informatiei in educatie si Directia de coordonare strategica.

“Directia pentru Incluziune Sociala si Parteneriate Educationale va urmari realizarea, corelarea si implementarea de politici publice destinate grupurilor vulnerabile si includerii acestora in sistemul educational. Directia va avea in vedere inclusiv dezvoltarea de programe nationale, in parteneriat cu alte structuri guvernamentale si non-guvernamentale”, anunta Guvernul.

Unitatea pentru tehnologia informatiei in Educatie functioneaza ca “suport in elaborarea si implementarea politicilor de guvernanta IT in educatie”, iar Directia de coordonare strategica are scopul de a imbunatati “planificarea, monitorizarea si evaluarea politicilor publice si a proiectelor cu finantare externa care sustin aceste politici”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img