joi, 28 martie, 2024

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA lucreaza pentru a restabili viteza la 140 km/h intre Buftea si Peris

Distribuie:

Publicat:

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că pe secția București – Ploiești personalul feroviar de specialitate execută lucrări de buraj mecanizat pentru restabilirea vitezei de circulație la 140 km/h, între stațiile Buftea și Periș (fir II), potrivit unui comunicat remis miercuri MEDIAFAX.

De asemenea, mai sunt întreprinse lucrări și pe 3 aparate de cale din stația Ploiești Sud, acestea având drept scop îmbunătățirea condițiilor de circulație și creșterea gradului de confort.

Lucrările de buraj mecanizat cu maşini grele de cale executate în stația CF Periș și pe firul II, între Buftea – Periș, km 18+200-18+900 și km 28+000-29+200, au scopul de a realizare elementele geometrice ale căii, eliminarea defectelor de direcție și nivel, ridicarea restricției de viteză de la km 18+300-18+400 și creșterea vitezei de circulație la 140 km/h.

Lucrările de buraj mecanizat cu maşini grele de cale executate în stația Ploiești Sud, pe cele 3 aparate de cale, au drept scop îmbunătățirea condițiilor de trafic și reducerea timpilor de tranzitare a stației.

Programul anual de întreținere, derulat în această perioadă de Sucursala Regională CF București, nu afectează continuitatea circulație trenurilor de călători, lucrările fiind executate fără implicații în graficul de circulație, fiind asigurate condiţii optime de trafic, în zona şantierului, pe celălalt fir.

CFR SA informează că aceste lucrări sunt realizate în regie proprie, din fondurile proprii ale companiei şi au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de trafic, prin menţinerea vitezei de 140 km/h şi, implicit, creşterea gradului de confort şi de tranzitare a stației CF Ploiești Sud.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img