joi, 25 aprilie, 2024

Compenente PC la cele mai mici preturi pe eMAG!

Distribuie:

Publicat:

De cele mai multe ori dotarile calculatoarelor ce vin la pachet din fabrica sunt standard cu toate ca nevoile pentru folosirea acestuia sunt foarte diferite de la un individ la altul.

Atunci cand achizitionam un calculator ne dorim ca acesta sa fie personalizat conform dorintelor si necesitatilor noastre.

Din acest motiv, tot mai multi consumatori prefera sa isi construiasca un calculator de la 0 pentru a incorpora exact elementele care le sunt necesare si sa renunte la cele care nu le satisfac nevoile.

Cea mai mare parte dintre acesti consumatori sunt reprezentanti de cei pasionati de gaming, editori continut video/foto, programatori, specialisti in IT etc., ce nu sunt multumiti de configurarile actuale sau considera ca sunt prea scumpe si vor sa faca update-uri pe elemente specifice pentru a rula cele mai bune programe.

Gamerii prefera sa isi modeleze propriile configuratii prin achizitionarea separata a componentelor pc pentru a avea un control mai mare asupra configuratiei, dar si pentru ca oferta de sisteme deskop pentru jocuri este destul de saraca in Romania.

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, cei mai multi aleg sa achizitioneze produse resigilate. In primul rand pentru că toate produsele resigilate primesc garantia oficiala, exact ca in cazul celor sigilate. In al doilea rand pentru ca de multe ori reducerile de pret sunt considerabile. In al treilea rand, beneficiind de posibilitatea returului, in cazul in care nu sunteti multumit de achizitia facuta, le puteti returna usor. In ultimul rand pentru că aveti garantia ca acestea funtioneaza 100% conform diferitelor testari realizate deja.

La momentul actual sunt numeroase magazine online care oferă o gamă largă de componente PC. Printre cele mai cunoscute magazine se numara si eMAG.

eMAG sare in ajutorul clintilor prin punerea la dispozitie a unei game variata de produse resigilate, precum placi video, placi de baza, surse PC si memorii, pentru diferiti furnizori de top, printre care: intel, AMD, ASUS etc.

Reducerile pentru aceasta categorie sunt fantastice. Acestea pot ajunge pana la 52%.

Serviciile multiple pe care eMAG le pune la dispozitie clientilor sai, precum livrarea rapida coletului in 2 ore, deschiderea coletului la livrare, 30 zile drept de retur, suport si comenzi 24/7, plata cu cardul in rate fara dobanda sau finantarea in rate prin eCREDIT, fac alegerea noastra sa fie mai usora.

Construieste-ti propriul PC la preturi incredibile pe https://www.emag.ro/componente/sd

Nu rata ofertele de pret imbatabile!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img