sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Comportare meritorie pentru Pajura HUSI

Distribuie:

Publicat:

Grupa 2005 a Pajurei Husi reprezinta cu onoarea Vasluiul la E.ON Kinder Cup, de la Targu Mures, cel mai puternic turneu de fotbal juvenil organizat in Romania.

Echipa pregatita de Marian Tataru a obtinut pana acum doua victorii si o infrangere. Husenii au debutat in competitie cu un rezultat negativ, fiind invinsi de Prosport Academy, scor 2-4. In schimb, pustii de la Pajura au castigat in fata MSE Targu Mures, scor 1-0, si cu ASA Targu Mures, scor 2-0.

In ultimul meci al grupei, formatia huseana a intalnit Electrica Timisoara.

Competitia de la Targu Mures a devenit, in cele 10 editii desfasurate pana acum, una dintre cele mai importante din peisajul fotbalistic juvenil, adunand si in acest an in cele doua serii nu mai putin de 1.500 de copii si 96 de echipe.

Prima serie s-a incheiat la finele saptamanii trecute, dupa 3 zile de fotbal de calitate, iar copiii au plecat acasa cu premiile si trofeele oferite de E.ON Romania, partenerul principal al competitiei.

Editia din acest an  reuneste copii de la cluburi din judetele Constanta, Brasov, Suceava, Sibiu, Vaslui, Iasi, Timis, Alba, Cluj, Bistrita-Nasaud, Bacau, Salaj, Valcea, Harghita, Maramures, Mures, municipiul Bucuresti, precum si din Cehia.

Festivitatea de decernare a premiilor si trofeelor pentru a doua serie a Cupei E.ON Kinder va avea loc joi, 24 august, la Casa de Cultura „Mihai Eminescu” din Targu Mures.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img