News Flash:

Conferinta Acordul de Parteneriat Economic Uniunea Europeana – Japonia si impactul acestuia asupra cooperarii bilaterale Romania – Japonia

22 Octombrie 2018
160 Vizualizari | 0 Comentarii
camera de comert

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în parteneriat cu Reprezentanța Comisiei Europene în România și Ambasada Japoniei în România organizează, miercuri, 24 octombrie a.c., începând cu ora 9.00, la sediul CCIR Business Center, conferința „Acordul de Parteneriat Economic Uniunea Europeană – Japonia și impactul acestuia asupra cooperării bilaterale România – Japonia”.

La eveniment vor participa Președintele CCIR, dl. Mihai Daraban, Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei Japoniei în România, dl.Takahiko Watabe, Prof. Dr. Motoshige Itoh, Universitatea Gakushuin din Tokyo, Șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, dna. Angela Cristea, precum și alți reprezentanți ai mediului politic și de afaceri din România.

Conferința are scopul de a spori gradul de întelegere a Acordului de Parteneriat Economic (EPA) și de a implica părțile interesate într-o dezbatere complexă cu privire la efectele produse de acesta în România. De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi prezentate rezultatele sondajului de opinie privind percepția comunității de afaceri din România față de EPA.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0741 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012188 (s)