vineri, 29 martie, 2024

Conferinta publica sustinuta de redactorii de la revista Stiinta&Tehnica-Muzeul „Vasile Parvan” Barlad – 6 aprilie -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Departamentul de astronomie din cadrul Muzeului „Vasile Parvan” din Barlad, judetul Vaslui va organiza in data de 6 aprilie 2016, miercuri, ora 12:30 o conferinta publica, cu scopul popularizarii si promovarii stiintei in randul tinerilor, elevilor si al publicului larg.

    Cu prilejul acestei activitati o sa ii avem ca invitati speciali pe redactorii de la revista Stiinta&Tehnica. Printre cei care o sa prezinte informatii si noutati din lumea fascinanta a stiintei se numara: Alexandru Mironov – senior editor, Catalin Beldea – astrofotograf si „vanator” de eclipse, Marc Ulieriu – redactor sef si Oraan Marculescu – eco-editor.
    Revista Stinta&Tehnica este editata de Science&Technology Press, are 120 de pagini glossy, informatie de calitate, texte scrise pe intelesul tuturor si apare lunar la toate punctele de difuzare a presei din toata tara.
    In paginile acestei publicatii gasim informatii din mai multe domenii, structurata pe mai multe sectiuni: Stiinta, Tehnologie, Corp si Minte, Pamant si Spatiu.

Activitatea se va desfasura la sediul central al Muzeului „Vasile Parvan”, str. Vasile Parvan nr. 1, Barlad, judetul Vaslui.
Dumitru Ciprian Vintdevara-Telefon: 0729074193-Muzeograf Planetariu si Observatorul Astronomic al Muzeului „Vasile Parvan” Barlad, judetul Vaslui;Coordonatorul Astroclubului „Perseus” Barlad, judetul Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img