News Flash:

Conform unui studiu aproape 20% din mancare este risipita prin supraalimentare sau aruncare

23 Februarie 2017
448 Vizualizari | 0 Comentarii
Potrivit unui studiu, aproape 20% din mancarea disponibila consumatorilor este risipita prin supraalimentare sau aruncare, conform unui nou studiu.

Populatia lumii consuma cu 10% mai multa mancare decat are nevoie, in timp ce aproximativ 9% este aruncata, scrie Science Daily.

Savantii de la Universitatea din Edinburg au analizat zece etape cheie in sistemul global alimentar, inclusiv consumul de alimente si cresterea si recoltarea culturilor, pentru a cuantifica amploarea pierderilor.

Folosind datele colectate de Organizatia Alimentatiei si a Agriculturii a Natiunilor Unite, echipa a descoperit ca se pierde mai multa mancare decat s-a crezut anterior. Eforturile de a reduce miliardele de tone risipite pot imbunatati accesul la hrana al tuturor.

De asemenea, echipa de cercetare a recomandat sa consume mai putine produse animale, sa nu risipeasca alimentele si sa nu depaseasca nevoile nutritionale.

studiu mancarea risipita aruncare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 35 queries | Mysql time :0.025489 (s)