vineri, 19 aprilie, 2024

Connect-R si Misha filmati in ipostaze tandre la un an dupa divort – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Connect-R si Misha au fost filmati in ipostaze tandre la un  an de la anuntul divortului, pe care l-au semnat in mare secret. Andra a fost cea care i-a dat de gol pe cei doi fosti soti, iar imaginile cu ei imbratisati i-au bucurat pe multi apropiati, dar si pe fanii lor. Artistul si frumoasa blondina s-au ascuns o perioada, dar acum nu mai pot nega faptul ca intre ei ar fi deja mai mult decat o simpla prietenie. 
 

Connect-R si Misha au fost filmati in ipostaze tandre la petrecerea organizata de ziua de nastere a Mariei, fata cea mare a lui Pepe. Celebrul latino-lover si Raluca Pascu si-au sarbatorit fiica cu doua zile in avans. Si asta pentru ca, de fapt, astazi, frumoasa Maria implineste sapte ani. Dupa cum puteti observa atat in colajul de mai jos, cat si in imaginile din galeria foto a articolului, momentul in care a fost adus tortul spectaculos realizat pentru sarbatorita, toti invitatii au filmat scenele emotionante si i-au cantat traditionalul: “La multi ani”.

In inregistrarile facute publice de Andra Maruta, nasa sarbatoritei, apar Connect-R si fosta lui sotie, care sunt imbratisati si radiaza de fericire. Carismaticul artist o tine protectiv pe Misha, care filmeaza si ea cu telefonul mobil momentul venirii tortului Mariei. Pe clipurile video urcate pe Facebook de Andra se vede cum cantaretul se indeparteaza doar pentru cateva clipe de Misha, dupa care revine imediat langa ea si are gesturi care vorbesc despre cat de mare este, de fapt, apropierea dintre ei. Unii dintre internauti s-au grabit deja sa anunte bucurosi ca cei doi fosti soti s-ar fi impacat. Deocamdata, niciunul dintre ei nu a facut nicio declaratie despre o eventuala relatie de iubire. Ei au o fetita superba impreuna: Maya are cinci anisori si nu a lipsit de la petrecerea cu staif organizata in cinstea Mariei, una dintre fiicele lui Pepe. Misha, pe numele din buletin Mihaela Mihalache, e o artista din Romania. Ea s-a casatorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar in septembrie, 2014, ei si-au jurat credinta si iubire in fata Lui Dumnezeu. Cand si-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Nasii cuplului sunt Pepe si Raluca. Stefan Mihalache, pe numele de scena Connect-R, s-a nascut pe 9 iunie 1982, in Bucuresti. El este un artist si actor de hip hop, dance si pop de etnie roma din Romania. Cei doi artisti au devenit parinti pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poarta numele Maya.

Pe 14 august 2018, Connect-R a anuntat printr-o postare emotionanta facuta pe retelele de socializare ca el si Misha au divortat in secret din 2016. “Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape 2 ani de la divort. 2 ani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari, multumim anticipat”, a scris cantaretul pe Instagram si Facebook in vara anului trecut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img