joi, 18 aprilie, 2024

Consiliul Local Husi se reuneste in sedinta

Distribuie:

Publicat:

Saisprezece proiecte de hotarare se afla pe ordinea de zi in sedinta care astazi, reuneste Consiliul Local Husi.

Printre cele mai importante se numara  alegerea presedintelui de sedinta pe aceasta luna, actualizarea documentatiei tehnico-economice pentru obiectivul “Executie lucrari de utilitati si sistematizare verticala locuinte ANL municipiul Husi”, actualizarea documentatiei tehnico-economice pentru utilitati si aprobarea documentatiei tehnico-economice pentru dotarile Campusului “Cuza Voda”.

Si Spitalul Municipal “Dimitrie- Castroian” este in vizorul alesilor locali cu doua proiecte de hotarare.
Primul se refera la “modificarea articolului 1 din Hotararea CL Husi nr. 49 din 18 februarie 2016, privind emiterea unui aviz de principiu in vederea alocarii sumei de 495.850 de lei, reprezentand contributia de 10% din valoarea cheltuielilor de investitii propuse de Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” din bugetul Ministerului Sanatatii”, iar cel de-al doilea are in vedere desemnarea reprezentantilor CL Husi in Consiliul de Administratie al unitatii medicale.

Alte doua proiecte pe care alesii le vor dezbate astazi vizeaza Casa de Cuultura “Al. Giugaru”.
Este vorba despre desemnarea reprezentantilor CL Husi in comisiile de concurs pentru proiectele de management si despre numirea lui Gica Leon in functia de manager interimar.

Ultimul,dar nu si cel mai putin important proiect, priveste acordarea cu titlu gratuit a dreptului de uz si servitute catre SC E-ON Ditributie Romania SA asupra unor terenuri in suprafata totala de 19 metri patrati, pentru executarea lucrarii “Imbunatatirea nivelului de tensiune in reteaua de joasa tensiune aferenta PT 38 Husi, judetul Vaslui”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img