vineri, 29 martie, 2024

Continua scandalul intre Iulia Albu si actrita Ilona Brezoianu. „Pe mine nu ma doare in spatiul indicat de dumneavoasta”

Distribuie:

Publicat:

Scandalul dintre fashion-editorul Iulia Albu si actrita Ilona Brezoianunu se opreste. Iulia Albu i-a dat o noua replica artistei.

Actrita Ilona Brezoianu, cunoscuta drept Luminita din Las Fierbintisau Denisa din Atletico Textila, doua dintre cele mai de succes seriale de comedie din Romania, a reactionat vehement dupa ce a fost criticata de Iulia Albu pentru tinuta pe care aceasta a purtat-o la Premiile Gopo.

„Iulia Albu m-a desfiintat intr-un articol, ca, vezi Doamne, nu m-am imbracat cum trebe la Gopo. As vrea sa-i transmit pe aceasta cale ca ma doare fix in c*r de parerea ei”, scria actrita dupa comentariile negative ale Iuliei Albu.

Acum, Iulia Albu a vorbit din nou despre Ilona Brezoianu pe pagina sa de Facebook.

„Eu cand v-am spus ca limba romaneasca este extrem de bogata in expresii care cuprind sinonimul cuvantului „fund”, nu m-ati crezut… Ilona Brezoianu s-a simtit lezata, vezi Doamne, de critica mea strict vestimentara.

Domnisoara Brezoianu, absolventa de UNATC, asa cum dumneavoastra activati in domeniul teatrului pe baza diplomei in domeniu si a propriului talent, eu activez ]n moda tot pe baza diplomei in domeniu ;i a talentului meu. Despre teatru stiu destule, considerand ca sunt nepoata Ilenei si a lui Ion Focsa, actori despre care, cu siguranta, ati auzit. Pe mine nu ma doare in spatiul indicat de dumneavoastra de parerea nimanui, niciodata.

Am tinut neaparat sa va raspund aici, pentru ca, in primul rand ador replica pe care v-a dat-o Codin Maticiuc, dar si pentru ca inteleg si empatizez cu conditia actorului pe scena romaneasca. Cititorii mei va pot cumpara bilete la spectacol (inteleg ca aveti o problema reala din acest punct de vedere, aveti in comment si propria postare) si chiar ii indemn sa faca asta, si, cine stie, daca invatati sa vorbiti ca o domnisoara cu stil, POATE voi veni chiar si eu la un spectacol, intr-o zi.
P.S. „Trebuie” nu „trebe”.
Va pup cu drag si drac. Unica Iulia Albu”, a scris Iulia Albu in mediul online.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img