marți, 19 martie, 2024

Contraatacul PSD: Kovesi, chemata in comisia “sufrageria lui Oprea”

Distribuie:

Publicat:

Membrii Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 au decis luni sa o cheme din nou la audieri pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, informeaza agerpres.ro.  Propunerea a fost facuta de deputatul PSD Liviu Plesoianu, iar decizia a fost luata cu 9 voturi "pentru", 2 voturi "impotriva" si 2 abtineri

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte savarsite in dosarul 'Tel Drum' in calitate de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Teleorman. Procurorul DNA care instrumenteaza acest dosar este Alexandra Lancranjan, care este din Teleorman, scrie jurnalistul Alex Costache pe Facebook.

„Ea e procuroarea care l-a executat azi pe Dragnea. 5 capete de acuzare: doua de abuz, doua de frauda cu fonduri europene si una de grup infractional organizat. UPDATE: pierdere finantare europeana de 21 de milioane de euro si prejudiciu la bugetul national de peste 30 de milioane de lei. Alexandra Lancranjan (foto), 32 de ani. Ca tot ii plac lui Daddy gagicile mai tinere”, scrie Alex Costache, pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img