marți, 16 aprilie, 2024

Copii, ascunşi în pivniţa unei grădiniţe private. Care este motivul

Distribuie:

Publicat:

Caz șocant într-o grădiniță privată în Colorado, SUA. S-au descoperit aproximativ 30 de micuți după un perete fals. Personalul grădiniței i-a ascuns în pivnița clădirii.

Aproximativ treizeci de copii în vârstă de trei ani au fost ascunși de ochii autorităților. Oamenii legii i-au găsit în spatele unui perete fals, într-o grădiniță privată din statul Colorado, SUA.

Poliţiştii au fost anunţaţi, printr-un apel anonim. Li se aducea la cunoștință faptul că grădiniţa are un număr de copii cu mult peste capacitate. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, însă atunci când au ajuns nu au găsit pe nimeni.  Proprietara unității nu dorea să colaboreze cu aceștia.

Mai apoi, echipajul a auzit zgomote în pivniţă. În urma unei verificări mai amănunțite, au fost găsiți 26 de copii sub vârsta de 3 ani ce stăteau în spatele unui perete fals.

Autorităţile au decis închiderea grădiniţei şi au contactat de urgență părinții celor mici. Personalul grădiniței a fost reținut și a fost deschisă o anchetă în acest caz.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img