miercuri, 24 aprilie, 2024

Copil gasit mort intr-un sant, batut si in coma alcoolica. Descoperirea tragica s-a facut in Pascani

Distribuie:

Publicat:

Caz socant la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o suburbie a municipiului Pascani. Un copil de 11 ani a fost gasit in sant, batut si in coma alcoolica. La fata locului a ajuns un echipaj medical, iar minorul a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenta. A fost anuntata si politia, iar oamenii legii au identificat agresorul: un tanar din aceeasi localitate. S-a deschis dosar penal, iar cercetarile continua. 

Un copil de 11 ani a fost gasit sambata noaptea, in jurul orei 23:00, aruncat intr-un sant din suburbia Bosteni, batut si sub influenta bauturilor alcoolice. Un localnic a sunat la 112, iar la fata locului s-a deplasat un echipaj medical cu asistent. Dupa ce i s-au acordat primele ingrijiri, minorul a fost dus la Spitalul Municipal Pascani. Avea vanatai pe fata si pe piept, iar potrivit celor spuse de purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean Iasi, Nicolai Pralea, copilul s-ar fi aflat si in coma alcoolica.

A fost anuntata si politia, in legatura cu acest caz, iar in scurt timp, oamenii legii au identificat agresorul. Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au precizat ca este vorba despre un tanar, din aceeasi localitate, in varsta de 23 de ani.

S-a intocmit un dosar penal pentru lovire si alte violente si se continua cercetarile. Deocamdata nu se stie de la ce a pornit acest conflict si cum a ajuns un copil sa fie batut si in coma alcoolica, parasit intr-un sant. 

sursa: bittv.info

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img