sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Copy/paste de anul trecut – Bayern a condus, dar a pierdut turul cu Real Madrid pe teren propriu, scor 2-1

Distribuie:

Publicat:

Fara sa aiba un joc prea solid, Real Madrid a castigat meciul tur cu Bayern Munchen din Germania, scor 2-1, acelasi scor pe care l-a avut si anul trecut, cand cele doua s-au intalnit in sferturile de finala ale competitiei. 

Nemtii au fost cei care au deschis scorul, cand Kimmich a fost servit de James Rodriguez, a scapat pe partea dreapta si l-a pacalit pe Navas, alegand sa trimita la poarta, in timp ce goalkeeperul lui Real Madrid s-a dus pe centrare.

Fara Robben si Boateng, accidentati in minutele 8 si 34, Bayern a primit prima lovitura de la Real Madrid in minutul 44. Marcelo a trimis un sut puternic, din voleu, la coltul lung.

Chiar daca a avut posesia si mai multe ocazii de gol, Bayern a mai incasat un gol in minutul 57. Un contraatac perfect purtat de Real Madrid l-a adus pe Asensio singur cu Ulreich. Si-a calculat pasii si a tras la coltul lung, fara nicio sansa pentru goalkeeperul bavarezilor.

Din acest moment Real Madrid n-a mai contat in ofensiva, multumindu-se doar cu contraatacurile. Ronaldo a mai inscris un gol, anulat corect pentru hentul facut in momentul preluarii. In ciuda presiunii constante, Bayern a terminat meciul invinsa.

In cealalta semifinala, in partida tur, Liverpool a demolat-o pe AS Roma, 5-2. Retururile sunt programate pe 1 mai la Madrid si 2 mai la Roma.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img