marți, 19 martie, 2024

Corina Chiriac despre Alexandru Darie: „Intr-o zi ridica palma, o unduieste in aer si spune bye-bye”

Distribuie:

Publicat:

Cantareata Corina Chiriac spune ca a primit "cu multa durere" vestea mortii regizorului Alexandru Darie, acesta inscriindu-se pe o lista lunga de artisti care au plecat in eternitate.

Intr-o declaratie , artista a marturisit ca, "la 70 de ani, nu te gandesti ca un coleg de-al tau de 60 de ani, intr-o zi, ridica palma, o unduieste in aer si spune 'bye-bye!'".

"Am primit cu multa durere si cu surpriza extrem de neplacuta vestea ca Ducu Darie a plecat si el dintre noi. Se inscrie pe o lista cam lunga si cam regretabila pentru foarte multi dintre colegii mei", a spus solista.

Ea a precizat ca nu a avut "onoarea si bucuria" sa lucreze cu Ducu Darie un spectacol, desi in urma cu un an ii propusese acestuia "un one-woman-show, pe baza unor texte si a unor idei comune".

Corina Chiriac a povestit ca l-a cunoscut pe Ducu Darie in copilaria acestuia, fiind o apropiata a parintilor lui, care il aduceau in teatru.

"Eu faceam figuratie la mai multe teatre din Bucuresti, in perioada anilor 1966 – 1973, asa incat ii cunosc pe amandoi actorii (parintii lui Alexandru Darie, Consuela Rosu si Iurie Darie – n.r.). Astfel incat, Alexandru Darie s-a nascut intre noi. A venit de copil, ne jucam cu el, avea parul cret, ii admiram zulufii… Mi se parea ceva absolut normal. Toti eram foarte tineri, parintii lui la fel… Si eu, fiind mai mare ca el cu 10 ani, va dati seama ca, la 70 de ani, nu te gandesti ca un coleg de-al tau de 60 de ani, intr-o zi, ridica palma, o unduieste in aer si spune 'bye-bye!'. Imi pare foarte rau", a mai spus Corina Chiriac.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img