joi, 18 aprilie, 2024

Corina Danila, despre experientele prin care a trecut in cariera sa de televiziune

Distribuie:

Publicat:

Intr-un interviu acordat pentru Adevarul, Corina Danila a dezvaluit cum a ajuns sa fie, in anii ’90, prezentatoare la TVR:

“Mama mea a vazut un anunt la televizor cum ca se da concurs pentru un post de crainic si m-a sunat. Mama, eu fac teatru, fac film, n-am timp. Mama, du-te. Bine, mama, ma duc. M-am inscris si m-am dus pentru ca nu am vrut sa o supar pe mama. Plecase Cristina Topescu si a fost o batalie fantastica pe acel loc”.

Vedeta a explicat si cum a ajuns ulterior sa lucreze la Pro TV.

“Cred ca pe toti ne-a incantat si ne-a cucerit Pro TV, mai ales in perioada de inceput. Iar eu imi doream sa ajung la Stiri. Am mers si am batut la usa la domnul Sarbu. Mi-a deschis Doina Gradea. Si am avut o intalnire cu domnul Sarbu, care mi-a propus sa intru la Meteo, dar l-am refuzat, i-am zis ca daca vin, vin la Stiri…

…M-am dus si la mineri in Valea Jiului, am si ramas blocata acolo o saptamana… Nu aveam bani, pana la urma ne-am imprietenit cu niste mineri care au vrut initial sa ne bata. Am mancat cot la cot cu ei suplimentul lor din mina – un cascaval mucegait si pate de ficat. Mi-au bagat fluturasii de salariu pe gat de revolta”, a declarat vedeta.

Corina Danila a vorbit si despre experienta traita la Euforia TV.

“Marturisesc ca la Euforia TV am incheiat contractul in momentul in care mi s-a cerut sa fac „un OTV elegant“. La ora actuala foarte multe televiziuni au depasit cu mult OTV. Eu am replicat atunci ca nu stiu sa fac asa ceva si chiar daca as sti, este impotriva naturii si firii mele. Si atunci ne-am despartit, fara niciun fel de problema”, a afirmat ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img