News Flash:

Corlatean anunta solutiile pentru votul din diaspora

7 Noiembrie 2014
1161 Vizualizari | 1 Comentarii
Ministrul de externe Titus Corlatean a declarat vineri ca a discutat cu ambasadorii din mai multe tari in care votul in diaspora s-a desfasurat cu greutate. Acesta a precizat ca MAE face pregatiri "foarte serioase" pentru ca votul s ase desfasoare fara probleme in turul II.

"Am avut o intalnire cu ambasadorii, consulii si reprezentantii din mai multe tari. Am discutat masurile care pot fi puse in practica pentru cat mai buna desfasurare a turului doi al alegerilor prezidentiale. Scopul masurilor decise urmareste fluidizarea procesului electoral si descurajarea votului multiplu", apsus Corlatean.

Acesta a anuntat ca declaratiile pe propria raspundere vor putea fi descarcate de pe internet si completate inainte de a ajunge la sectia de votare, acestea vor putea fi completate si la sectia de votare de catre cei care nu le pot descarca de pe internet. De asemnea numarul cabinelor de vot vor fi suplimentate pana la numarul maxim de 7, acolo unde spatiul o permite si unde este nevoie.

Personalul MAE a fost pus la dispozitia Biroului Electoral pentru a completa numarul de membri din sectiile de votare, pentru ca si acestia, si numarul de stampile sa fie egal cu cel al cabinelor de vot

Sursa

titus corlatean mae
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1433 (s) | 24 queries | Mysql time :0.045594 (s)