sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cornel Dinu: ‘Dinamo se va lupta pentru retrogradare. Unde nu-i cap, vai de picioare’

Distribuie:

Publicat:

Cornel Dinu, un simbol al lui Dinamo, a vorbit în termeni duri despre situaţia actuală a clubului, totul fiind cauzat de selecţia slabă, începând chiar de la nivelul centrului de copii şi juniori, scrie Mediafax.

"Am spus demult, de două – trei luni, că Dinamo se va lupta pentru retrogradare. Unde nu-i cap, vai de picioare. S-au petrecut nişte lucruri incredibile. Degeaba e acuzat exagerat domnul Negoiţă. El a încercat nişte lucruri. A ajuns la risipă, cheltuieşte 130.000 de euro pe lună cu salariile.

Se poate face performanţă cu mai puţini bani. Drama lui Dinamo e că nu a ştiut cu ce oameni să se înconjoare. Ce pretenţii să ai caâd îi ai pe Răduţă şi Iorga la juniori? Al doilea e şi şeful scouterilor. Ce pretenţii să ai în situaţia asta?", a spus Cornel Dinu la Digi Sport, referindu-se la Gabi Răduţă, şeful CCJ Dinamo, şi Marius Iorga, responsabil cu transferurile la Dinamo.

"Mister" a dat un exemplu: "Au produs apărători fără lovituri de cap, fără să ştie să facă marcaj. Moldoveanu când îi vine mingea pe voleu în careu o trimite spre tabelă. Ce să facem în situaţia asta? Asta a produs Centrul de Copii şi Juniori. Plus că mai erau băieţii ăia…Păi, Păun a dat gol din depou, Popescu nu ştiu pe unde era. Mai sunt câţiva pe acolo, glumele alea de Katsikas, Popovici etc”.

Robert Moldoveanu, 19 ani, e un produs al lui Dinamo, atacantul debutând pentru roş-albi în Liga 1 la vârsta de 16 ani şi patru luni într-un meci cu ASA, 0-0.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img