vineri, 26 aprilie, 2024

Cornel Galeș, activ pe Whatsapp la 2 minute după producerea accidentului

Distribuie:

Publicat:

Apar tot mai multe întrebări în cazul morţii lui Cornel Galeş. Fostul soţ al Ilenei Ciuculete şi-a pierdut viaţa la sfârşitul săptămânii trecute, în urma unui accident cumplit produs în Spania. Multe nu se leagă, iar ora la care s-a produs impactul a ridicat multe suspiciuni. Există destul de puţine informaţii legate de accidentul în care şi-a pierdut viaţa fostul soţ al Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş. Presa din spania a relatat despre un accident produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe drumul de la Torrent la Valencia.

lavanguardia.com însă, nu a menţionat numele victimei. În articol se găseşte doar faptul că şoferul a decedat. Sanda Sterea, o româncă din Spania, a susţinut pe reţelele de socializare că a aflat tot din presa spaniolă faptul că accidentul s-a produs vineri spre sâmbătă, la ora 02:35. Pe de altă parte, Cornel Galeş a folosit aplicaţia Whatsapp duminică dimineaţă, la ora 02:32!

Cornel Galeş, activ pe Whatsapp

Silviu Lăpădat, un apropiat de-ai lui Cornel Galeş, a mărturisit că, din ceea ce ştie el, fostul soţ al Ilenei Ciuculete „a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe 1 decembrie, în jurul orei 02:30”.

Date fiind aceste informaţii, nu este exclus ca fostul soţ al Ilenei CIuculete să fi murit în timp ce scria sau citea un mesaj. Doar că, dacă este aşa, nu avea cum să fie la volan! Lucru care a fost susţinut încă de la început.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img