joi, 28 martie, 2024

CORNEL GALES, amanunte cutremuratoare despre ultimele clipe ale Ilenei Ciuculete: “Statea la televizor si a vazut ca are o umflatura..”

Distribuie:

Publicat:

Ileana Ciuculete a murit saptamana trecuta fiind rapusa de o ciroza galopanta de care nu stia. Au urmat zile de tristete care au culminat cu inmormantarea artistei in acest weekend.
Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete si cel care i-a fost alaturi artistei in toata aceasta perioada grea, a decis sa vorbeasca pentru prima data cu presa si sa povesteasca prin ce momente a trecut sotia sa in ultima saptamana de viata.
Cornel Gales a vorbit cu jurnalista Cristina Herea de la Romania TV si a dezvaluit ca Ileana Ciuculete aflase in 22 februarie ca nu mai are mult de trait, asta dupa ce singura si-a descoperit o umflatura suspecta, dar nedureroasa undeva in partea stanga. Cornel Gales a povestit ca artista a simtit umflatura in timp ce statea si se uita la televizor. Aceasta umflatura aparea si disparea si pana la urma Ileana Ciuculete a decis sa consulte un medic. 
Aici a inceput calvarul pentru ca rezultatele analizelor au fost extrem de proaste, iar medicii au decis sa o interneze de urgenta. Atunci s-a aflat ca ea suferea de o forma de Hepatita C nestudiata prea mult, fiind vorba despre o tulpina despre care nu se stiau multe lucruri.
Desi s-a vorbit si de ipoteza unui transplant, medicii au spus ca sansele de supravietuire ar fi fost de doar 20%. Cornel Gales a spus ca in ultima perioada, chiar inainte sa afle ca e bolnava, artista devenise mult mai sensibila, mai afectata de ce se intampla in jurul ei si tot povestea ca nu se simte deloc bine si ca nu se mai regaseste in aceasta lume, a povestit jurnalista Romania TV

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img