marți, 19 martie, 2024

Cornelia Catanga a devenit de nerecunoscut! Cum arata inainte sa faca infarct, dupa ce slabise 27 kg. Ce se intampla cu ea. S-a uscat pe picioare! Ce probleme are, de fapt. Motivul pentru care a ajuns sa arate asa

Distribuie:

Publicat:

Cornelia Catanga a ajuns in ultima vreme de nerecunoscut. Interpreta de muzica lautareasca slabise 27 de kilograme, iar in luna martie, prezenta la un eveniment, aceasta era aproape piele si os. Vedeta a dat jos multe kilograme nu pentru ca ar fi vrut sa scape de grasime, ci de dorul care o macina, dorul de baiatul ei, Alexandru, stabilit de ceva timp in America.

Cornelia Catanga a slabit foarte mult de dor. Fiul ei sta in America

Artista in varsta de 61 de ani a participat in martie la relansarea casei de discuri Electrorecord, iar cei care au vazut-o au crezut ca nu este ea. Chiar ea a spus motivul pentru care a ajuns sa se scurga pe picioare, iar principalul motiv este dorul de baiatul ei. Din luna decembrie 2018 si pana in martie anul asta, Catanga a dat jos aproape 30 de kilograme.

Cantareata este atat de afectata de faptul ca baiatul ei nu ii este aproape incat i-a spus ca daca nu vine in tara sa o vada o s-o gaseasca moarta. Alex traieste in SUA cu iubita lui, Alina, cu care are planuri de viitor. Despre nora ei, Catanga declarase in urma cu cateva luni ca este multumita, ca este o fata pe placul ei.

„I-am zis ca daca nu se intoarce, o sa ma gaseasca moarta”

„Am slabit 27 de kilograme in doar cinci luni, din luna decembrie. Nu am tinut nici o dieta anume, totul este din cauza stresului si a supararii ca fiul meu a plecat o luna si jumatate in America, la viitoarea lui sotie. I-am zis ca daca nu se intoarce in timpul asta o sa ma gaseasca moarta”, a spus Catanga, scrie click.ro.

„O sa vina si ziua cand o sa se insoare. O sa imi fac rochia de soacra mare la atelierul designerului Sonia Trifan. Imi doresc o tinuta cat mai simpla. Vreau sa arat bine asa ca nu sunt zgarcita cand vine vorba despre bani, sunt dispusa sa dau chiar si 1.500-2.000 de euro. De viitoarea mea nora sunt tare multumita, este un copil tare cuminte, stie sa faca si sarmale. O sa facem doua nunti, una in Romania si una in Las Vegas. In tara o sa fie o nunta cu 250-300 de persoane, iar in Las Vegas o sa fie una mai restransa, de 350 de persoane”, a mai spus atunci Catanga.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img