joi, 28 martie, 2024

Cornul, laptele si… marul!

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce Guvernul a adoptat o hotarare privind pasii de urmat in vederea implementarii programului “Marul in scoli”, alesii specialisti ai Consiliului Judetean Vaslui vor sa puna pe roate programul in judet si au decis sa intocmeasca documentatia privind procedura de achizitie publica.

Astfel, pentru anul scolar 2015-2016, ei promit ca proiectul se demareaza in scoli incepand cu luna martie.

Conform Hotararii Guvernamentale care a fost adoptata in decembrie 2015, valoarea programului este de 0,37lei/zi pentru fiecare dintre cei 50.000 de elevi beneficiari, pentru o perioada de 80 de zile.

„Avem datele de la Inspectoratul Scolar, iar in urmatoarele 45 de zile va fi publicata pe SEAP procedura de achizitie. Dupa ce se vor analiza toti ofertantii si se va stabili care oferta este acceptata, se va semna contractul de livrare cu castigatorul licitatiei si va incepe efectiv programul. Pentru acest an scolar, elevii vor primi mere in perioada martie – iunie 2016”, a spus Valeriu Caragata, administratorul judetului Vaslui. Programul “Marul in scoli” este un proiect finantat de Uniunea Europeana si a debutat in anul 2008

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img