joi, 28 martie, 2024

Coronavirusul a ingenuncheat fotbalul italian. Seria A isi inchide portile pentru fani

Distribuie:

Publicat:

Singura modalitate de a juca meciurile de fotbal în perioada de activitate a coronavirusului este în spatele ușilor închise, au stabilit autorităţile italiene. Prin urmare, Serie A continuă, dar fără public până în 3 aprilie. Decizia vine după ce partidele care trebuiau să aibă loc în Cupa Italiei în această săptămână au fost amânate.

"Evenimentele sportive și competițiile de orice fel și din orice disciplină ce au loc atât în public, cât și în privat sunt suspendate. Cu toate astea, în municipalitățile din afara celor din Anexa 1 a Decretului Prim-Ministrului de pe 1 martie 2020 și amendamentele acestuia este permis să aibă loc în continuare evenimente și competiții, precum și antrenamente ale atleților în baze de antrenament închise sau în exterior, fără prezența publicului", se arată într-un comunicat oficial citat de Gazzetta dello Sport.

Derby-ul dintre Juventus şi Inter este programat duminică seara, la ora 20.45.

Guvernul Italiei a anunţat, miercuri seară, închiderea tuturor şcolilor şi universităţilor în perioada 5-15 martie din cauza epidemiei generate de coronavirus, informează cotidianul Corriere della Sera.

Bilanţul epidemiei generate de coronavirus a ajuns la 107 morţi în Italia, iar numărul total al infecţiilor este de 3.089.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img