marți, 19 martie, 2024

Coruptia Ucide cere MITING DE AMPLOARE, miercuri, la ora 11:00! 

Distribuie:

Publicat:

Pagina "Coruptia Ucide" a lansat un apel pentru organizarea unei manifestatii impotriva modificarii Codului fiscal, in Piata Victoriei, miercuri, incepand de la ora 11:00, in aceeasi zi in care Guvernul ar urma sa adopte prin OUG trecerea contributiilor de la angajator la angajat. De asemenea, organizatorii evenimentului intitulat "Opriti modificarea Codului fiscal!" fac apel la marile companii sa permita angajatilor sa isi ia liber prin rotatie pentru a participa la miting.

"8 noiembrie este Miercurea Neagra pentru economia Romaniei. Pentru a carpi un buget pe care nu a fost in stare sa il gestioneze, Guvernul PSDALDE este capabil sa distruga economia libera a Romaniei. Modificarile Codului Fiscal, pe care Cabinetul Tudose intentioneaza sa le adopte printr-un nou derapaj democratic (Ordonanta de Urgenta), vor aduce haosul in planurile de afaceri si in salarizare. In acest fel, inconstienta guvernantilor distruge orice sansa pentru o economie predictibila si stabila in Romania", scrie pe pagina evenimentului.

Orgaizatorii anunta ca miercuri, de la ora 11.00, oamenii se vor aduna in Piata Victoriei pentru a opri aceasta OUG toxica.

"Incepand cu ora 11:00, vom fi in Piata Victoriei pentru a opri aceasta noua OUG toxica. Facem apel la marile companii din Romania sa sustina acest protest si sa le dea cateva ore libere prin rotatie angajatilor, pentru a veni alaturi de noi. Sa nu se lase intimidate de teoriile conspiratiei si sa inteleaga ca este ultima sansa de a lupta impotriva unei ”Revolutii Fiscale” care le va pune in pericol business-ul.

Cc: Oracle, Kaufland Romania, MEGA IMAGE, FAN Courier, Urgent Cargus, IKEA, Carrefour Romania, KPMG Romania, Lidl Romania, Raiffeisen Bank Romania Banca Transilvania CEZ Romania BRD Groupe Societe Generale NN OMV Romania Rompetrol DIGI Romania Vodafone Romania Orange Telekom Romania UPC Romania Ford Romania Patria Bank

Lista este deschisa. Daca stiti o companie mare care ar putea fi interesata de protest, puteti sa ii dati tag intr-o postare pe eveniment.

Si dati SHARE masiv! Timpul e scurt si trebuie sa ne organizam rapid!", mai spun ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img