sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Credeai ca Ioana Tufaru locuieste intr-o garsoniera saracacioasa? Ei bine, o sa ramai fara cuvinte!

Distribuie:

Publicat:

Ioana Tufaru locuieste intr-o garsoniera cocheta. Vezi imagini cu locuinta femeii!

Dupa cum a dezvaluit presa acum ceva timp, in urma cu ceva timp, fiica Andei Calugareanu si familia ei s-au mutat din incinta bazei sportive a latifundiarului din Pipera.

Acum femeia locuieste in alta parte a orasului, in cartierul Militari, tot intr-o garsoniera detinuta de celebrul milionar. De ce a vrut Ioana neaparat sa se mute din Berceni, ne spune chiar ea.

"Ne-am mutat tot in "ograda" domnului Becali, sa spun asa, dar in alta zona. Am plecat din Berceni, in Preciziei, Militari. E mult mai bine aici dintr-o sumedenie de motive. In primul rand, aveam problema transportului pentru ca de la Aparatorii Patriei trebuia sa luam un autobuz care ba venea, ba nu venea. Hai, poate as fi acceptat si asta, daca nu erau vecinii extrem de galagiosi. Luca nu se putea odihni cum trebuie, asa ca am mers la Pipera, la biserica, sa ne intalnim cu domnul Becali si i-am spus pasul nostru. El a luat imediat atitudine pentru ca tine la Luca, si ne-a mutat in Militari. Garsoniera este putin mai mare, zona este foarte linistita, oamenii sunt mult mai civilizati, iar gradinita celui mic este relativ aproape de casa. Deci, numai avantaje", a declarat Ioana Tufaru.

Ei bine, va prezentam, in exclusivitate, imagini din locuinta din Militari a Ioanei Tufaru, o garsoniera mai mare si mai confortabila decat cea in care fiica Andei Calugareanu a stat in Berceni. In urma cu cateva luni, femeia a primit si un televizor cu ecran plat de care este extrem de multumita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img