vineri, 26 aprilie, 2024

Crima infioratoare! Si-a ucis bebelusul, dupa care l-a aruncat intr-un canal

Distribuie:

Publicat:

O tanara de 21 de ani din municipiul Botosani este acuzata de o crima infioratoare. Mai precis se banuieste ca si-au ucis bebelusul abia nascut. Cadavrul copilului a fost descoperit intr-e gunoaie aruncat pe un camp de la marginea orasului.

Copilul a fost bagat intr-o punga si aruncat intr-un canal plin cu gunoaie din apropierea cimitirului. Cadavrul a fost scos marti seara, de un angajat al ISU si predat Politiei. Cazul a fost transferat Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani.  

Principalul suspect este momentan presupusa mama a copilului. Este vorba despre o tanara de 21 de ani din municipiul Botosani. Vecinii si cunoscutii au vazut-o insarcinata dar mai apoi fara copil. Se presupune ca tanara a nascut si mai apoi si-a aruncat copilul pe camp. 

Initial tanara nu  a recunoscut in fata politistilor ca a fost gravida si ca  a nascut, dar se pare in cele din urma a cedat si a recunoscut. Tanara va fi cercetata pentru omor. Nu se stie cine este tatal copilului si care au fost motivele care au impins-o pe botosaneanca la acest gest.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img