marți, 19 martie, 2024

Crima la metrou. O tanara a fost impinsa in fata trenului de o femeie necunoscuta. Suspecta a fost retinuta

Distribuie:

Publicat:

O tanara in varsta de 25 de ani a murit, marti seara, dupa ce a fost lovita de tren in statia de metrou Dristor 1.

Initial s-a presupus ca moartea tinerei s-ar fi produs urmare a unui accident sau a unei sinucideri, dar imaginile inregistrate de camerele de supraveghere, urmarite de politisti, demonstreaza ca ea a fost impinsa pe sine, in mod voluntar, de o alta femeie. Potrivit imaginilor de pe camera de filmat publicate de Politie, tanara de 25 de ani a fost impinsa pe sine de o alta femeie.

Suspecta ar mai fi incercat sa impinga pe cineva la o alta statie de metrou, Costin Georgian, tot in cursul zilei de ieri, dar victima s-a prezentat la politie in jurul orei 20.decembrie. Politia a cautat-o pe suspecta in marti seara la toate statiile de metrou din Bucuresti si a dispus agenti sa patruleze in fiecare statie.

In cursul noptii, politisti ai Brigazii de Politie Transport Public Bucuresti au depistat o femeie in varsta de 36 de ani ale carei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei cautate si au dus-o la sediul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, a anuntat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.  

”Cercetarile continua pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care s-au comis faptele. Multumim tuturor pentru implicare si pentru spiritul civic manifestat in acest caz. Va asiguram ca fiecare mesaj al dumneavostra a fost analizat si verificat de specialistii institutiei noastre“, a transmis Politia Capitalei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img