joi, 28 martie, 2024

Crima MACABRA comisa de un roman in Spania! Si-a injunghiat iubita de mai multe ori, i-a pastrat cadavrul in locuinta si apoi a sarit de pe balcon

Distribuie:

Publicat:

Un român în vârstă de 49 de ani şi-a ucis iubita, în Spania. Când au sosit polițiștii el s-a aruncat de la etajul 5. Românul a stat în casă cu cadavrul femeii mai bine de 10 ore, informează Observator.tv.

Tragedia s-a petrecut duminică noapte în regiunea Valencia. Viorel Parfene şi-a înjunghiat de mai multe ori iubita, pe Beatriz Arroyo, 29 de ani, şi a stat lângă cadavru ore în şir. Luni de dimineaţă, Bea nu a ajuns la muncă, iar şeful ei a sunat-o pe mama femeii, după ce a văzut că acesta nu răspunde la telefon. Aceasta a alertat poliţie.

"Era o fată tânără, care lucra de ceva timp aici ca şi menajeră. Mai lucra şi la un magazin mic şi cred că avea nişte ore şi la un hotel. El era bucătar, acolo", au povestit vecinii. Cei doi erau împreună de 7 ani.

Femeia dorea să-și refacă viața, doar că se reîntorcea mereu la el de frică. Ea era o femeie firavă, mignionă, iar el un uriaş, cu aproape 30 de cm mai înalt decât ea.

Poliţia alertată de mama ibericei a venit la domiciliul celor doi şi acolo au găsit uşile închise. Când i-a văzut pe agenţi, Viorel Parfene a încercat să arunce casa în aer dând drumul la gaz, apoi s-a înjunghiat provocându-şi câteva răni superficiale, iar când poliţiştii au pătruns în casă s-a aruncat de pe balcon, de la etajul 5. A murit strivit de caldarâm.

Corpul iubitei lui zăcea pe podea în apartament şi legiştii au stabilit că fusese ucisă cu cel puţin 10 ore înainte de a fi găsit de Poliţie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img