joi, 28 martie, 2024

Cristi Borcea isi petrece Pastele in inchisoare. Instanta i-a respins cererea de eliberare conditionata

Distribuie:

Publicat:

Judecatoria Sectorului 5 a respins, miercuri, cererea formulata de fostul finantator al clubului Dinamo, Cristi Borcea, de a fi eliberat conditionat din Penitenciarul Rahova. Decizia instantei nu este insa definitiva. Cristi Borcea va putea depune o noua cerere de eliberare conditionata in luna septembrie.

"Respinge ca nefondata cererea de liberare conditionata. Stabileste termen de reiterare dupa data de 02.09.2019. Cu drept de contestatie in 3 zile de la comunicare", se arata in hotararea instantei, conform Agerpres.

Borcea are o condamnare de 7 ani si 6 luni inchisoare, rezultata prin contopirea pedepselor primite in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri si in dosarul transferurilor din fotbal. Cristi Borcea a mai fost eliberat conditionat in iulie 2018, dupa ce a executat patru ani si patru luni din pedeapsa de sase ani si patru luni de inchisoare primita in dosarul transferurilor.

Fostul finantator al clubului de fotbal Dinamo a fost reincarcerat pe 8 februarie, dupa ce a fost condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Constanta si Mamaia. Pe 3 aprilie, Cristian Borcea a fost transferat de la Spitalul Penitenciarului Rahova la Spitalul Floreasca, unde a fost internat deoarece are probleme cu inima.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img