luni, 18 martie, 2024

Cristi Borcea isi rasfata sotia insarcinata! Ce bolid i-a facut cadou Valentinei Pelinel

Distribuie:

Publicat:

Cristi Borcea este foarte fericit de cand a fost eliberat din penitenciar si petrece clipe frumoase alaturi de familia lui. Fostul actionar dinamovist isi rasfata sotia insarcinata cu gemene, facandu-i un cadou pe masura, un bolid de 120.000 de euro. Darul a venit la scurt timp dupa ce a vandut strandul pe care il detinea in Crangasi.

De curand, parcul auto de lux al lui Cristi Borcea a fost completat de un Porsche Cayenne S E–Hybrid al carui pret ajunge la 120.000 de euro, in functie de dotarile pe care le are, potrivit click.ro.

Se pare ca asta nu e tot, pe lista de cumparaturi se mai afla si un apartament de lux. Probabil doamna Borcea e pe cale sa devina si proprietara unui apartament din cale afara de luxos. In complexul respectiv, pretul unui apartament porneste de la 300.000 de euro si ajunge la 1 milion de euro, daca vorbim de un penthouse (n.r.: apartamentul situat la ultimul etaj, cu terasa), scrie aceeasi sursa.
Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit in toamna acestui an

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din Romania. In anul 1999, Valentina Pelinel a castigat concursul “Top Model Romania” si astfel a reusit sa ajunga fotomodel la New York, in Statele Unite. A fost casatorita cu politicianul Cristian Boureanu de care a divortat in 2014.

La inceputul anului 2016, Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata, iar zvonurile il dadeau ca tata pe Cristi Borcea. La scurt timp de la nastere, fotomodelul a confirmat informatiile. Ea a devenit mamica pentru prima data pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al saptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit sotia lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. In ziua in care a avut loc cununia civila s-a aflat si ca vedeta este insarcinata cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie in Budapesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img