vineri, 29 martie, 2024

Cristi Borcea loveste din nou. O PREZENTATOARE TV vrea sa-i faca UN COPIL

Distribuie:

Publicat:

Cristi Borcea a reusit performanta ca, din inchisoare, sa lase gravide doua femei, pe sotia Alina Vidican si pe amanta Valentina Pelinel.

Cristi Borcea are deja sapte copii, dar ar putea deveni in curand tata pentru a opta oara. O prezentatoare TV a trimis o scrisoare pentru rubrica “Din pat in pat”, pe care psihologul Jaqueline o are in Cancan. Ea vrea un copil cu Borcea, prin insemnare artificiala, la fel cu se spune ca ar fi procedat si Valentina Pelinel.

“Draga Jacqueline. Am si eu o mare rugaminte la tine. Am ajuns la varsta la care mi-a sunat ceasul biologic si vreau neaparat sa fiu mamica. Pana de curand am lucrat in presa, am cochetat cu televiziunea, fiind prezentatore la un post local la mine in localitate. (…) Am vazut ca Valentina Pelinel a ramas insarcinata cu Cristi Borcea prin inseminare artificiala si mi-as dori ca si eu sa-i fac un copil. Este un barbat frumos, inalt, atletic, cu trasaturi frumoase. Mereu am fost atrasa de el si, chiar daca nu am nicio sansa sa fiu iubita lui, mi-as dori ca fiul meu sa-i semene”, a scris femeia.

Din pacate, nu a primit raspunsul asteptat: “Draga mea. Din pacate din punctul asta de vedere nu pot sa te ajut. Cristi Borcea nu a facut o donare de sperma, ci, cel mai probabil, a facut un depozit pentru situatii de criza. Cert este ca doar ca in cazul in care ai vrea sa faci un copil cu fostul actionar al clubului Dinamo, ai nevoie de un acord scris a lui Borcea, pentru a putea face insemninarea. Deci din punctul asta de vedere nu pot sa te ajut.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img