vineri, 19 aprilie, 2024

Cristi Brancu, mai acid ca niciodata la adresa Biancai Dragusanu: “Tot parasuta cum stim noi este!”

Distribuie:

Publicat:

Cristi Brancu continua sirul dezvaluirilor despre cuplul Bianca Dragusanu–Tristan Tate. Cele mai recente afirmatii facute transant de prezentatorul TV ar putea sa o infurie cumplit pe vedeta de la Kanal D.

Cristi Brancu i-a citat pe carcotasii Biancai Dragusanu: “Ah, deci, fata tot parasuta cum stim noi este!”
Intr-o inregistrare facuta publica, prezentatorul TV a spus despre iubitul Bianci Dragusanu ca este un paravan si ca este folosit in relatia din prezent. Mai mult, Cristian Brancu i-a citat pe internautii care au spus despre moderatoarea emisiunii “Te vreau langa mine” ca nu si-a schimbat obiceiurile din trecut. Rautatile au fost afirmate dupa ce ea si-a facut aparitia la bratul milionarului britanic.

“(…). Ei bine este o rasturnare de situatie, pentru ca in primele discutii, pe care noi le-am avut aici (…) v-am spus lucrul urmator: pana la urma Tristan Tate este un paravan, cineva este cumva in spate, Tristan Tate este folosit, este foarte bun de distractie, de pansament, dupa o casnicie, care cumva trena, pentru ca fiecare avea treaba lui. Si, in acel moment, Tristan Tate parea aventura sau povestea absolut extraordinara, pe care sa o merite. Ce ne facem, ca Tristan Tate nu ii dadea siguranta si satistfactia pe care ea si-o doreste. (…).

Ea a reusit sa spele acest trecut si, stand alaturi de Victor Slav, care nu are multi bani, dar care o iubea si cu care a facut un copil, parea sa fie scaparea definitiva sau pentru mai multa vreme pentru drumul ei. Pentru ca Victor nu era un om cu bani, era un opm care o iubea, erau un cuplu frumos, pentru ca ea este aspectuoasa, el este aratos. Insa, acum a aparut langa un «bad boy (n.r.: baiat rau)»  si lumea a spus: «Ah, deci, fata tot parasuta cum stim noi este!». Asta pe ea o turbeaza”, a dezvaluit prezentatorul TV.

Cristi Brancu, despre modalitatile in care Bianca Dragusanu il convinge pe Tristan Tate sa o ia de sotie
“A incercat sa se joace cu Tristan Tate pana cand sa iasa, acum insa, ea, din cate avem informatii, chiar isi doreste si, din acest motiv se vehiculeaza aceasta idee in anturajul ei: ca ea isi doreste in acest moment sa se casatoreasca cu Tristan Tate. Si-l innoada pe om si-l face, pentru ca va repet: femeia stie sa faca lucruri din punct de vedere al cuceririi unei redute si Tristan Tate era o reduta, astfel incat, omul este in acest moment impachetat, este innebunit dupa ea.(…).”, a mai spus moderatorul TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img