marți, 19 martie, 2024

Cristian Boureanu a fost trimis in judecata pentru ultraj!

Distribuie:

Publicat:

Fostul deputat Cristian Boureanu, aflat in arest de mai bine de o luna, a fost trimis in judecata pentru ultraj, respectiv pentru ca a insultat si lovit politisti.

Dosarul lui Cristian Boureanu va ajunge la magistratii Judecatoriei Sectorului 1, care vor stabili daca fostul deputat este vinovat de cele trei fapte de ultraj pentru care a fost anchetat si trimis in judecata de procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1.

“In aceeasi imprejurare, inculpatul l-a amenintat pe agentul de politie cu fapte pagubitoare, iar pe un alt agent cu acte de violenta si fapte pagubitoare”, au scris procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 in rechizitoriu.

Cristian Boureanu a fost trimis in judecata pentru ultraj prietena lui va da socoteala in instanta pentru ca ar fi mintit ca sa il ajute

Fostul deputat Cristian Boureanu, aflat in arest de mai bine de o luna, a fost trimis in judecata pentru ultraj, respectiv pentru ca a insultat si lovit politisti, iar prietena lui Laura Dinca va da socoteala in fata instantei pentru ca ar fi mintit cand a fost audiata de procurori, ca sa il ajute.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img