miercuri, 24 aprilie, 2024

Cristian Tantareanu cutreiera toata lumea, dar se gandeste la ultimul drum. “Ma pregatesc pentru Bellu”…

Distribuie:

Publicat:

Cristian Tantareanu, anunt ingrijorator despre starea de sanatate. Omul de afaceri spune mai in gluma mai in serios ca daca nu respecta indicatiile medicilor ar putea avea probleme grave. Asa ca celebrul afacerist a marturist pentru Romania TV ca se pregateste pentru ultimul drum la Cimitirul Bellu.

Cristian Tantareanu s-a gandit deja si la locul sau de veci, insa pana atunci isi traieste viata, la conacul sau din Corbeanca. "Ma pregatesc pentru Bellu, nu ati vazut ca scria mare? Anunt devastator! Ma pregatesc pentru Bellu. Plaja nu prea fac, nu stiu daca am facut vreodata baie in piscina in cinci ani, dar traim, supravietuim. Acum ma chinui sa beau o bautura racoritoare in loc de tuica dau de o vodka", a declarat Tantareanu, pentru Romania TV.

Milionarul traieste fiecare clipa la intensitate maxima. "Am fost trei saptamani in Africa de Sud, dupa am fost in Maldive, dupa am fost in Italia, acum doua sptamani la Monaco, acum iar plec marti la Nisa, dupa care ma intorc si plec in Antalia si asa mai departe, bem si ne plimbam", a declarat acesta, pentru Romania TV.

Cristian Tantareanu, in varsta de 75 de ani are o avere evaluata la cateva milioane de euro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img