marți, 19 martie, 2024

Cristiano Ronaldo este superior față de jucătorii mai tineri și în ceea ce privește masa musculară sau conținutul de grăsime

Distribuie:

Publicat:

Jucătorul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, are nişte parametri fizici cu care depăşeşte media înregistrată în rândul fotbaliştilor, atât în ceea ce priveşte masa musculară, cât şi conţinutul de grăsime, informează News.ro.

Portughezul este cunoscut pentru mania sa faţă de exerciţiile fizice, tratându-şi corpul ca pe un adevărat templu. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool şi nu face niciun fel de excese culinare.

Conform unor rapoarte publicate de cotidianul AS, Ronaldo, la 33 de ani, stă mai bine la unele capitole decât majoritatea jucătorilor mult mai tineri decât el. S-a constatat că are un conţinut de grăsime de 7 la sută din corp iar media printre fotbalişti este de 10 la sută.

La capitolul masă musculară, jucătorul lui Juventus Torino excelează, de asemenea, cu un procent de 50 la sută, faţă de media de 46 la sută.

În ceea ce priveşte viteza de deplasare, Cristiano Ronaldo a mai scăzut un pic în ultimii ani, atingând un maxim acum de “doar” 33,25 de km/h. Comparativ, jucătorul Leroy Sane, de la Manchester City, a fost înregistrat cu 35,48 de km/h.

Cristiano Ronaldo a declarat de curând că are vârsta biologică de 23 de ani şi că intenţionează să joace fotbal până la 41 de ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img