marți, 19 martie, 2024

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, dezvaluiri dupa ce au revenit din vacanta petrecuta in doi: “Lucrurile se schimba, gasim noi relatii”

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce au terminat filmarile pentru primul sezon Fructul oprit, Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman si-au incarcat bateriile intr-o binemeritata vacanta. In aceasta vara, cei doi au bifat doua destinatii diferite, dar frumoase, din care s-au intors incarcati cu suveniruri si multa energie.

“Am avut nevoie de o vacanta lunga, exact asa a si fost. Ne-am odihnit. De fapt, asta este tot ce ne-am dorit, sa ne odihnim. Si cum sa te odihnesti mai bine decat la plaja si la soare? Am fost la mare. Am fost in Cuba. A fost pentru pentru prima oara, nu mai fusesem niciodata. A fost o experienta interesanta, dar sincer nu as mai repeta-o. Inainte sa plec, ma uitasem la <<Fast&Furious>>, filmat in Cuba, lumea dansa in strada, super actiune, zic:<<Mama, ce viata e in Cuba!>>. Cand am ajuns acolo am realizat ca nu avea nici o legatura cu ce vazusem in filme sau in documentare. Este saracie lucie, te sperie cand vezi localnicii, foarte slabi, animalele la fel! Am fost cu un ghid, intr-o excursie, si la un moment dat ne-a aratat vacile pe un camp, care erau slabe ca niste caini maidanezi, te sperie ce vezi acolo!”, povesteste Vlad Gherman.

Vacanta din acest sezon a fost completata de un sejur de cinci zile in Barcelona, unde au mers pentru prima data impreuna. “Anul asta, am fost in doua locuri total diferite, dar frumoase amandoua! Dupa ce n-am intors din Cuba, am plecat in Barcelona. Am vizitat o gramada, cat am putut, oricum trebuie sa ne mai intoarcem acolo! Am luat trabucuri, bineinteles, din Cuba. Din Barcelona, am venit cu un bagaj plin numai cu suveniruri! Am luat de peste tot de pe unde am vizitat, carti, scrumiere, ciocolata, magneti”, spune Vlad Gherman.

Imediat dupa vacanta de vara, Cristina Ciobanasu a revenit pe platourile de filmare pentru “Fructul oprit”, unde alaturi de colegii ei a inceput munca pentru cel de-al doilea sezon al serialului. Ea le promite telespectatorilor ca vor avea parte de o multime de surprize. “Sa se uite la sezonul 2, pentru ca lucrurile se schimba foarte mult, gasim noi relatii, personaje noi, schimbari destul de mari in povestea fiecarui personaj. Drama, comedie – acolo unde stiti ca o gasiti, la olteni, sa ne amuze si sa ne aduca zambetul pe buze. O sa vedeti voi despre ce este vorba!“, spune Cristina despre cel noul sezon “Fructul oprit”, care va incepe in curand la Antena 1.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img