joi, 28 martie, 2024

Cristina Demetrescu, previziuni SUMBRE pentru Romania: “2018, an dificil pentru Liviu Dragnea”

Distribuie:

Publicat:

Cristina Demetrescu a vorbit despre ce va urma in anul 2018. Astrologul a vorbit despre momentele dificile prin care vor trece principalii lideri ai Romaniei.

In anul care tocmai a inceput, vom plati greselile pentru trecut, iar ”2018 si 2019 sunt ani de cumpana pentru tara noastra”, a spus astrologul Cristina Demetrescu.

”Vor fi foarte puternic amendate persoanele care nu fac treaba bine. Jupiter in Scorpion scoate la suprafata acest lucru si trebuie sa fim corecti. Avem un an de maturitate al Romaniei democrate.

Sunt lucrurile care vin din trecut, daca ele nu au fost facute bine acum 20-25 ani. (…) Eclipsele amplifica toata aceasta situatie”, mai sustine astrologul.

2018, dificil pentru Liviu Dragnea

In plus, imaginea Romaniei are de suferit in urmatorii ani, mai este de parere Cristina Demetrescu. Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit  despre cum vor fi influentati politicienii Romaniei in anul 2018.

Astrologul a trecut in revista principalele influente astrologice in 2018, pentru Liviu Dragnea, Klaus Iohannis, Gabriela Firea si premierul Mihai Tudose.

“Liviu Dragnea este scorpion cu treapta de reincarnare 1, adica este omul care invata sa isi foloseasca instinctele. Planeta Marte rastoarna foarte multe lucruri in 2018.

Prima faza de scandenta este intre 25 iulie si 13 august 2018, un prim punct de pierdere, insa marele eveniment va fi in ianuarie 2021, chiar dupa urmatoarele alegeri parlamentare. Ce inseamna acest lucru? Noi suntem legati de societate, de bunuri materiale, iar legaturile se rup.”, spune Cristina Demetrescu.

Klaus Iohannis, trei momente in 2018

“Klaus Iohannis este in zodia Gemeni si sunt 3 momente in 2018. Este un saturn in luna ianuarie, o luna cu probleme, se pot lua decizii care ne pot costa totul. Saturn in Capricorn defineste si profesorul dar si politicianul, ce are capacitatea sa faca schimbari. Iohannis are Jupiter pe cariera lui. Este un an de cotitura. Iesim dintr-un 2017, in care presedintele a avut planete in spate, de santaj, teama. Trebuie sa cantareasca atent la ce decizii va lua”, a spus astrologul.

Premierul Tudose fuge de autoritate

”Premierul Mihai Tudose este in zodia Pesti. Este o zodie de sacrificiu. Premierul este acolo in functie, atat cat se doreste sa fie acolo. Zodia Pesti tine la tavaleala.

Pestele nu stie sa spuna NU. Este greu sa iti exprimi personalitatea in politica romaneasca. Premierul fuge de autoritate si incearca mai multa independenta.

Este posibil ca in 2018 sa nu mai fie de acord cu niste politici si nu vorbim despre el ca membru al Guvernului, ci al PSD-ului, de unde a fost recrutat.”, a explicat Cristina Demetrescu.

Gabriela Firea va fi greu incercata in 2018

”Primarul Gabriela Firea este rac, cu nivel de reincarnare 4. Are Luna in leu, Mercur in leu, zodie fixa fara negocieri, si Marte in leu. Am vazut deja 2 episoade care ma pun pe ganduri.

Este rac, dar are karma negativa in rac. Destinul ei este despre depasirea emotiilor. Nu facem schimbari emotionale. Destinul intra in 2018 pe treapta cea mai inalta, dar in acelasi timp Saturn coboara si incepe sa devina greu sa tina un echilibru intre cariera si familie.

Doamna Udrea a inceput sa piarda dupa ce a candidat la prezidentiale.”, a mai spus astrologul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img