vineri, 26 aprilie, 2024

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu au implinit 8 ani de casnicie! Cum s-au cunoscu

Distribuie:

Publicat:

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au o casnicie fericita, o fetita minunata, iar recent au implinit 8 ani de mariaj.

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu par ca au gasit reteta perfecta pentru un mariaj reusit. Fostul prezentator tv si vedeta s-au cununat religios pe 12 iunie, in aer liber, la Palatul Stirbey. Ceremonia religioasa a fost oficiata de patru preoti. Cununia civila a avut loc in Republica Moldova, in primavara lui 2011.

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu au implinit 8 ani de casnicie!

Povestea de dragoste dintre Cristina si Madalin a inceput acum 9 ani, in culisele emisiunii „Acces Direct”, cand ea era reporter, iar el prezentator.

"Avem opt ani de relatie si sapte de la casatorie. Am depasit asa numitul prag de sapte ani! Cert ca e am trait cu intensitate maxima fiecare zi din povestea noastra de iubire. Desi multi s-au straduit sa ne tulbure viata si sa ne distruga, chiar, relatia, am privit doar inainte, bucurandu-ne unul de altul si de universul nostru romantic. Eram ca doi miei pe care lupii au incercat sa-i sfasie intr-o frenezie a dezinformarii si a stirilor fantasmagorice!

Ne-au lovit pana si in plan profesional! Nici macar nu ne-a interesat sa ne aparam! Nu aveam de ce! Stiam ca tot ce ne apartine este curat si ca va dainui. Din cauza tumultului, insa, si a nedreptatilor, am cunoscut si suferinta! Au fost clipe in care am crezut ca ne vom prabusi si ca vom pierde tot ce am construit! Dar… ce e val ca valul trece! Astazi suntem unul dintre cele mai respectate cupluri din spatiul public! O poveste adevarata de iubire va invinge intotdeauna!’, declara Cristina Siscanu, pentru VIVA!, in luna iunie 2018.

La scurt timp dupa ce s-a indragostit de aceasta, Madalin Ionescu a divortat de sotia sa, Mihaela, dupa 14 ani de mariaj si a obtinut custodia fiicei sale, Stefania, si a fiului sau Filip, care sufera de hemipareza.

”O simpatizam ca femeie, ma simteam atras de ea, dar in perioada aceea, intre februarie si aprilie, pana cand mi-am facut curaj sa-i spun ce simt pentru ea, m-am gandit aproape zi de zi. A fost singurul moment din viata cand m-am gandit atat de mult la o femeie.

M-am luptat cu mine insumi la un moment dat, mi-am spus ca nu vreau sa o folosesc pe ea ca pe un colac de salvare, m-am gandit foarte bine daca sentimentele mele sunt reale sau nu, m-am luptat cu mine, dar mi-am dat seama ca sunt „infrant” de pasiunea nebuna care ma cuprinsese si mi-am spus ca as fi un prost daca n-as avea curaj sa-i spun”, marturisea Madalin Ionescu la inceputul relatiei cu Cristina Siscanu.

Sursa: verdict.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img