marți, 19 martie, 2024

Cristina Spatar, in depresie dupa ce-a fost data afara din casa. Vrea sa-i ceara o pensie alimentara mai mare fostului sot

Distribuie:

Publicat:

Data afara din vila "conjugala" de fostul sot, Cristina Spatar a ajuns sa stea cu chirie intr-un apartament mic, cu tot cu copii, iar asta pare s-o fi bagat in depresie. Cantareata plange pe la prietene, ca sa n-o vada cei mici cu ochii umflati.

Inca de cand a divortat, la notar, de tatal copiilor sai, Cristina Spatar si fostul sau sot nu au respectat ad literam sentinta de divort, privind programul de vizite si obligatia afaceristului privind pensia alimentara a copiilor. Aceasta a fost una mai mult formala, cei doi contribuind in egala masura la necesitatile minorilor. Au continuat sa locuiasca sub acelasi acoperis, in vila omului de afacer. Doar pentru ca Aida si Albert, copiii lor, sa aiba amandoi parintii aproape si sa nu resimta profund despartirea lor.

Artista a acceptat toate conditiile puse de fostul sot. Si nu a avut nici o pretentie financiara din partea acestuia. Lucrurile s-au schimbat insa brusc la finalul anului trecut, cand vedeta a fost data afara din casa.

A slabit de suparare

„Relocata” la doua camere, intr-un apartament care are la fel de multi metri patrati cat avea dormitorul ei odinioara, Cristina a intrat in depresie. Se plange pe la prietene c-o strang peretii, ca in fata copiilor nu vrea sa arate ca sufera. A slabit, de suparare si de griji si tot face socoteli sa vada cum se va descurca financiar.

Cantareata s-a confesat apropiatelor sale ca are de gand sa-i ceara fostului sot marirea pensiei alimentare, care a fost stabilita, dupa divort, de comun acord si, de dragul copiilor, va incerca sa-l faca sa se tina de programul de vizite.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img