vineri, 29 martie, 2024

Cruzime fara margini. Un tanar din Dambovita si-a pus cainii sa sfasie o pisica, pentru a se lauda in fata celui care intentiona sa ii cumpere

Distribuie:

Publicat:

A vrut sa cumpere un caine de rasa, dar ce a urmat l-a ingrozit. Imagini greu de privit au fost primite de un client de la proprietarul cainilor. Acesta ar fi un tanar de 17 ani din Dambovita, care si-a scos la vanzare pe internet cainii din rasa ogar.

Ca sa fie convingator, cand a fost abordat de client, a promis ca ii va trimite acestuia imagini cu animalele. Omul a asteptat filmuletul fara sa se gandeasca la ce va urma.

Au fost scene de cruzime extrema. Totul s-a petrecut in comuna Uliesti. Proprietarul si-a asmutit cainii pe o pisica si a filmat cum animalul a fost sfasiat de cei doi caini.

Politistii au deschis dosar penal

Cand a vazut filmuletul, clientul, ingrozit de cruzimea de care a putut sa dea dovada tanarul, a postat imaginile pe internet, dar si poza acestuia, pentru a trage un semnal de alarma.
Filmuletul a starnit revolta si mai multe asociatii pentru protectia animalelor au cerut masuri urgente. Politia a intrat pe fir si a deschis dosar penal. 

Sursa: cancan.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img