joi, 25 aprilie, 2024

Cu ce se ocupa ginerele lui Gigi Becali. Mihai Theodor Mincu, zis si „Printisorul din Dobroesti”

Distribuie:

Publicat:

La doua zile dupa ce Teodora Becali a devenit doamna Mincu, a avut loc cununia religioasa, dar si petrecerea de nunta! Evenimentul a fost un real succes, iar Gigi Becali, cel mai fericit socru mic! Ginerele, Mihai Theodor Mincu, nu este strain de lumea mondena.

Cu ce se ocupa si ce parere are latifundiarul despre el, va spunem acum!

Gigi Becali si-a condus fata cea mare la altar, sambata, 12 octombrie. Teodora Becali si Mihai Theodor Mincu si-au unit destinele si, speram noi, sa aiba loc si un botez in curand! Cu siguranta latifundiarul abia asteapta un nou membru in familie. 

Cine este Mihai Theodor Mincu, ginerele lui Becali

Numele lui Mihai Theodor Mincu a mai aparut in lumea mondena si inainte sa inceapa o relatie cu fiica cea mare a lui Gigi Becali. Potrivit informatiilor aparute in presa, Mihai Theodor Mincu, zis si „Printisorul din Dobroesti”, a fost cuplat pentru putin timp si cu alte vedete, printre care s-ar numara si Daniela Crudu.

De cand a cunoscut-o pe Teodora Becali, viata lui s-a schimbat complet! Cei doi s-au indragostit si au inceput o relatie care a evoluat rapid. Acum, isi traiesc povestea de dragoste ca „sot si sotie”! Mihai Theodor Mincu nu a cucerit-o doar pe Teodora, ci si pe tatal ei. Gigi Becali are o parere foarte buna despre ginerele sau si a facut tot ce i-a stat in putinta sa-i sustina. Sa nu mai spunem ca a scos din buzunar 500.000 de euro pentru nunta!

„E adevarat ca traiesc o bucurie pentru ca m-a facut socru. Si pentru ca fata mea a facut o alegere buna. Si-a ales un baiat bun. Nu vor sa spuna mai multe, vor sa fie in intimititate. Inelul l-a primit de mai de mult timp. Au avut si binecuvantarea unui episcop. I-am cunoscut si familia, mi-a placut. Am un ginere inalt, frumos, asa cum imi place mie”, a spus Gigi Becali despre ginerele sau, in urma cu ceva timp.

Si Mihai Theodor Mincu are o situatie materiala buna. A stiut Becali pe mainile cui isi lasa fiica cea mare! „Printisorul din Dobroesti” provine dintr-o familie instarita si, in 2017, a debutat in lumea afacerilor cu vanzarea de haine si comertul cu ceai si cafea. La scurt timp, a mai infiintat o firma care are ca obiect de activitatea fabricarea de parfumuri si cosmetice. Dar nu orice fel de produse, ci pentru cei care au de unde sa scoata banii!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img